Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
20
06
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Overheidaanbesteding
Soort:

Nieuwe zoekmachine voor meeting industry

Meetingplanners kunnen sinds maandag gebruik maken van een gratis tool waarmee de vergaderbehoefte gestild kan worden. Het Nederlandse Meetingselect.com biedt een database waarin ruim 40 duizend vergaderlocaties over de hele wereld te vinden zijn.


De site is een onderneming van Anouk Roohe en Judith Huisman en wil aan de behoefte van zowel meetingplanners. inkopers en locaties voldoen. Op de website kunnen meetingplanners zoeken. vergelijken. offertes uitzetten bij verschillende locaties en het boekingsproces bijhouden. Persoonlijke contacten en prijsafspraken met leveranciers blijven volgens Roohe en Huisman van kracht doordat Meetingselect niet op basis van commissie of transactiekosten werkt.

De twee ondernemers menen daarnaast een oplossing te bieden voor e-procurement vraagstukken op het gebied van vergaderkosten voor inkopers en travel managers. Een managementprogramma biedt bedrijven inzicht in alle vergaderspecificaties en managementrapportages kunnen worden uitgedraaid.

Ontmoetingsaccomodaties staan volgens Roohe en Huisman met een standaardvermelding op de site en zien hun bereik hierdoor vergroot. Voor locaties is de vermelding op de site gratis. Om echter goed zichtbaar te worden biedt Meetingselect een marketingpakket aan accomodaties aan.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.