Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
08
11
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Ninke Gijzel nieuwe directeur Inkoop Bijenkorf

Ninke Gijzel nieuwe directeur Inkoop Bijenkorf

De Bijenkorf heeft een nieuwe directeur Inkoop. Ninke Gijzel volgt per 14 november Alan Wistanley op, die eerder dit jaar afscheid nam. Wistanley was twee jaar in dienst als chief merchandise officer van de Bijenkorf. Zijn taken werden na zijn vertrek tijdelijk overgenomen door head planning Dan Ryan.

Gijzel is zestien jaar in dienst van de Bijenkorf, waar ze begon als commercieel assistent. Na de functie van hoofdverkoper van het Amsterdamse filiaal werd ze inkoper, om in 2007 benoemd te worden tot productgroepmanager accessoires. Nu klimt ze op naar de functie van directeur Inkoop.

Grote veranderingen
Er vinden grote veranderingen plaats bij de warenhuisketen. Vorig jaar besloot Bijenkorf de Dwaze Dagen af te schaffen. Winkelen bij het warenhuis moet exclusiever worden, om zo mensen met meer geld naar de winkels te lokken. Daar hoort een koopjesevenement met lage marges niet meer bij.

Directie
Ook in de directie vinden grote veranderingen plaats. De vervanging van de inkoopdirecteur staat niet op zichzelf. Eerder dit jaar werd er ook afscheid genomen van de marketingdirecteur Robert Bohemen. Hij werd vervangen door Marjolijn Meynen. Daarnaast treedt Machiel Lagerweij op 14 november in dienst als winkeldirecteur, een functie die eerst nog door Chris Brant werd bekleed.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.