Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
13
07
12
Kristel Hurenkamp
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Kristel Hurenkamp
Dossier: NEVI
Soort:

Nomineer je inkooptalenten

Organisaties die hun inkooptalenten willen belonen voor hun toegevoegde waarde, kunnen hen nu nomineren voor de Young Talent Award 2012-2013. De award is er voor inkooptalenten onder de 35 jaar met minimaal twee jaar werkervaring en werkzaam binnen inkoop.

Het voortraject van de Young Talent Award is gericht op de ontwikkeling van de inkooptalenten. Van alle genomineerden krijgen maximaal acht inkooptalenten een BOOST-programma aangeboden. Zij krijgen een persoonlijke gedragstest met uitwerking aangeboden en een pre-event. Na dit event maakt de jury direct de top drie bekend.
Behalve het BOOST-programma krijgt de winnaar ook een NEVI-opleidingscheque ter waarde van 2500 euro.

Beoordeling
De jury beoordeelt de jonge talenten op hun visie op het inkoopvak en aantoonbare resultaten, hun ondernemend, analytisch en verbindend vermogen en op hun ontwikkelingspotentieel en impact. De jury bestaat uit NS-voorzitter Frank Steller, Young Talent 2011 Carlijn Totté, Jacqueline van Overbeeke van Ddus, Marrit Akkerman van ADC Performance Improvement, Richard Holman van Accent Inkoopadvies en tevens bestuurslid NEVI CPD en Achrag Talhaoui van Qando en bestuurslid YPP.

De Young Talent Award wordt uitgereikt tijdens het 3e Internationale Supply Management Congress op 29 en 30 november in Amsterdam RAI. Nomineren kan tot 7 september via www.supplymanagementcongress.nl

Kristel Hurenkamp
Door Kristel Hurenkamp
Kristel Hurenkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.