Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
08
10
14
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1
Door Koen Bugter
Dossier: Inkoop
Soort:

NS zoekt cateraar voor gezonder voedsel

De stationsorganisatie van de NS is op zoek naar een cateraar die in kantines gezonder voedsel gaat verzorgen. Als het aan de directie ligt mogen ongezonde snacks 'best wat duurder', zo staat er in de aanbesteding te lezen. Daarmee moet personeel worden verleid tot de consumptie van biologische producten, meldt de Telegraaf.

Om het kantoorpersoneel en conducteurs gezonder te laten eten, moet er meer worden betaald voor een vette hap, zoals een kroket, weet de krant. NS’ers gaan de gedwongen verandering van spijs echter niet voor zoete koek slikken, zegt vakbond FNV.

Door Koen Bugter
Journalist Koen Bugter (1982) werkt nu zo'n achttien jaar in de journalistiek en werkte vooral als verslaggever voor verschillende omroepen in Hilversum waaronder BNN, AvroTros en KRO-NCRV. Voor inkopers-cafe.nl krijgt hij graag de onderste steen boven. Heeft u tips voor Bugter? U kunt hem mailen via: koen@inkopers-cafe.nl of via twitter volgen: @koenbugter

Reacties:

  • Anoniem | 16-10-2014 om 13:31

    Wat een non-nieuws. Net zoals de de rest van BV Nederland wil men de werknemer gezonder laten leven. Niks nieuws onder de horizon en een erg hoog RTL boulevard gehalte. Inkopers cafe gaat u schamen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.