Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
10
08
04
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Overheidaanbesteding
Soort:

Nu ook Inkoopdirecteur in de schijnwerpers..!

Op 17 november 2004. NH Hotel Leeuwenhorst organiseert Alex van Groningen Corporate & Finance Training samen met Alfa Delta Compendium te Noordwijkerhout de eerste CPO Day. De CPO Day (Chief Procurement Officers Day) is de dag voor alle inkoopdirecties en inkopers van Nederland die kostenbeheersing hoog in het vaandel hebben. Deze nationale CPO-dag onderstreept het groeiend belang van de inkoopfunctie.

Een stijging van de omzet met 20% doet beurskoersen van grote ondernemingen omhoog schieten. Een reductie van de kosten met 10% heeft veel minder nieuwswaarde. In een doorsnee bedrijf zal die kostenreductie echter veel meer impact hebben op de nettowinst dan die omzetstijging. Daarom is het hoog tijd de CPO in de schijnwerper te zetten en inkoop hoog op de agenda van Raden van Bestuur en directies te krijgen.

En terecht. Er valt namelijk heel veel te winnen en te verdienen. Op deze dag ontdekt u hoe. Door van bedrijven te horen hoe zij inkoop op de agenda kregen.

Meer informatie bij Alex van Groningen. Alex van Groningen Corporate & Finance Training 020 6390008 of Nicole Malherbe. Alfa Delta Compendium 020 5709114

Bron: FinancieelManagement.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.