Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
06
07
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Personalia
Soort:

Nuon zoekt winst in voorfinanciering bespaarmethoden

Energieleverancier Nuon gaat het voorfinancieren van spaarlampen en zuinige verwarmingsketels als dienst aanbieden. Het bedrijft hoopt met de massale inkoop winst te maken en een milieuvriendelijke bijdrage te leveren.


In het plan dat gisteren zijn presentatie kende wordt de schuld geïnd via de maandelijkse voorschotnota. meldt de Gelderlander. De spaarlampen zijn na ??n jaar eigendom van de klant. De afbetalingstermijn van een hoogrendementsketel bedraagt twaalf jaar. Nuon mikt niet alleen op haar 2.5 miljoen klanten. maar stelt de dienst ook beschikbaar voor klanten van andere energiebedrijven.

De noodzaak om nieuwe inkomstenbronnen binnen energiebesparing aan te boren is volgens Nuon groot. omdat de trend in besparing ertoe zal leiden dat de afzet van stroom en gas alleen maar zal dalen.


Eergisteren kwam concurrent Essent al met haar eigen BespaarPlan. Dat zal hulp gaan bieden bij energiebesparing middels een EnergieBox die onder meer spaarlampen bevat en een apparaat om huishoudelijke apparaten in de sluimerstand na vijf minuten uit te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.