Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
11
01
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: E-procurement
Soort:

Onderzoek naar leveranciers e-Procurement van start

Onderzoek naar leveranciers e-Procurement van start

Het aanbod van inkoopsoftware is sterk in beweging. Dit is te zien aan het groeiende aantal bedrijven die e-Procurement oplossingen leveren en aan de nieuwe functionaliteiten die zij aanbieden. E-proQure, een onafhankelijk kenniscentrum voor e-Procurement, is een marktverkenning gestart naar leveranciers van inkoopsoftware die op de Benelux markt opereren.

Het onderzoek maakt voor bestaande en nieuwe gebruikers inzichtelijk welke bedrijven er in de Benelux e-Procurement oplossingen aanbieden en over welke functionaliteiten deze beschikken. E-proQure heeft meer dan 50 bedrijven uitgenodigd deel te nemen aan het onderzoek. Het rapport wordt naar verwachting eind februari 2016 uitgebracht en komt als gratis download beschikbaar.

In 2012 heeft E-proQure het eerste onderzoek naar inkoopsoftware uitgebracht. Deze is ter kennismaking gratis te downloaden. Het huidige onderzoek actualiseert het aanbod van inkoopsoftware en vergroot daarmee de transparantie van de markt voor de gebruiker. De gebruikers zijn in staat om met deze marktverkenning eenvoudig een long- en shortlist op te stellen van de voor hen interessante leveranciers in de Benelux.

In samenwerking met E-proQure biedt InkopersCafe.nl een zoektool voor het vinden van een softwareleverancier aan.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.