Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
03
09
12
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Online contractbeheer, you just need 2Agree

Timing
Contractbeheer staat momenteel op een positieve wijze in de schijnwerpers, het nut en de toegevoegde waarde zijn voor de meeste organisaties al langer bekend…. maar de juiste timing, benodigde tijd en de kosten waren voor veel organisaties tot voor kort reden om de daadwerkelijke start met contractbeheer nog even uit te stellen.

Controle en proactief
De beweegredenen om contractbeheer toe te passen zijn nog altijd dezelfde; volledige controle over alle overeenkomsten, geen overeenkomsten meer die ongewenst worden verlengd, reduceren van risico’s, genereren van besparingen en een professionele uitstraling richting de buitenwereld.

Scope, flexibiliteit en veiligheid
Gezien het gegeven dat binnen organisaties contractbeheer veelal wordt belegd bij meerdere personen dient de toe te passen contractbeheer softwareapplicatie eenvoudig en flexibel in gebruik te zijn zodat iedere persoon en/of afdeling de voorkomende overeenkomsten zelfstandig kan beheren. Daarnaast is het van belang dat per overeenkomst kan worden aangegeven wie de overeenkomst kan raadplegen en beheren.

Waaraan dient een succesvolle contractbeheerapplicatie te voldoen?
Naast de no-brainers zoals omschrijving, einddatum, opzegtermijn, waarde, status etc. moet een contractbeheerapplicatie eenvoudig en flexibel in gebruik zijn, automatische contractalerts genereren en de eigenschappen; uitgebreide rapportages, uploaden van documenten, meertalig, veilig en een snelle responsetijd bieden. Kortom; compleet maar niet complex.

Is een online contractbeheerapplicatie welke al vele jaren wordt gebruikt door tal van (uiteenlopende) organisaties om alle voorkomende overeenkomsten op een proactieve en efficiënte wijze te beheren, denk bijvoorbeeld aan; inkoopcontracten, (software) licenties, huurovereenkomsten, abonnementen, vergunningen, huur, lease, verzekeringen etc. 2Agree voldoet aan alle bovenstaande eisen van een succesvolle contractbeheerapplicatie. Daarnaast is 2Agree in een handomdraai door de eigen organisatie te implementeren en al verkrijgbaar vanaf € 4,30 per gebruiker per maand. Voor meer informatie en/of gratis en vrijblijvend toegang tot onze demo-applicatie kunt u onze website www.2Agree.nl bezoeken, contact opnemen per email info@2Agree.nl of telefoon 0316-241753.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.