Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
23
10
15
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkopers-Cafe.nl
Soort:

Onvergetelijk jubileumfeestje op Circuit Zandvoort

Veel gezelligheid, lekkere hapjes en de eerste plek voor de favoriet van InkopersCafe.nl: Youri Verswijveren. Een onvergetelijke dag op het Circuit Zandvoort om het 12,5 jarige jubileum van InkopersCafe.nl te vieren. Zonder de partners van de site hadden we dit niet voor elkaar kunnen krijgen, daarom werden zij zondag in de watten gelegd.

Op het circuit was de spectaculaire Mazda MX5 cup te volgen, waarvan InkopersCafe.nl Youri Verswijveren sponsort. Met de race om 13:00 zorgde Youri met zijn eerste plaats al gelijk voor een goede start van de dag.

De euforie werd gedeeld en gevierd in de warme tent op pits 7 en 8. Er was ruimschoots gelegenheid om bij te praten met oude en nieuwe bekenden. Ook kon de raceauto van alle kanten bewonderd worden. Met een heerlijk Indisch buffet werd de geslaagde dag afgesloten.

Graag willen we alle mensen die zondag samen met ons hebben genoten van de races bedanken voor hun aanwezigheid en continue bijdrage aan de site. Op naar de volgende 12,5 jaar!

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.