Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
13
11
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Global
Soort:

OT2006 'centrales' gegund aan Triple P en Zetacom

De opdracht ‘Centrales’ van het project Overheidstelecommunicatie 2006 is gegund aan Triple P en Zetacom. Door de gezamenlijke aanbesteding zouden de deelnemers ongeveer veertig procent goedkoper uit zijn.


De besparing komt voor een belangrijk deel voort uit de gebundelde inkoop van VoIP-centrales en de bijbehorende dienstverlening. Ook bespaarden de deelnemers op aanbestedingskosten en het beheer en onderhoud van de centrales. Aan de aanbesteding deed een totaal van 95 overheidsorganisaties mee. zoals departementen. provincies en gemeenten.

Het project Overheidstelecommunicatie 2006 bevat verschillende gezamenlijke aanbestedingen door departementen en andere overheden op het gebied van telecomdiensten. Eerder waren ‘telefoontikken’ en ‘vaste datacommunicatiediensten’ al aanbesteed. Naast besparing wordt er met de aanbesteding gepoogd samenwerking te stimuleren. Door de gezamenlijke aanpak onstaat er een standaard voor nieuwe telefoniesystemen. Dat vergemakkelijkt de samenwerking en flexibiliteit binnen de overheid en maakt de weg vrij voor (versnelde) innovatie van telefonieplatforms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.