Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
19
11
14
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1
Door Nancy van Bemmel
Dossiers: Inkoop, Overheidaanbesteding
Soort:

Overheidsinkopers krijgen eigen website

De wereld van aanbestedingen is constant in beweging. Het aantal integriteitproblemen bij de overheid is volgens een recent onderzoek van Aeves wel minder geworden, maar aanbestedingsfraude bij de Nationale Politie, Defensie, binnen de ICT en de zorg lijken het tegendeel te bewijzen. Het levert interessante discussies en leesvoer op.

Voorheen ging privaat en publiek hand in hand op InkopersCafe.nl. Nu is de dag aangebroken dat deze twee verwanten gescheiden gaan worden. Voor aanbestedingsnieuws kan de inkoper voortaan terecht op AanbestedingsCafe.nl. Geïnteresseerde (overheid-)inkopers kunnen hier hun vakkennis bijhouden en hun hart luchten. Het laatste nieuws, aankomende events en de nieuwste vacatures zullen deze site vullen.

Sander van den Broek, eigenaar van AanbestedingsCafe.nl vertelt: ‘Voorheen werd het inkoop-nieuws van zowel publiek als privaat op Inkopers-cafe.nl verzameld. Het is al een hele tijd een wens om dit te scheiden en beide te voorzien van relevant en actueel nieuws’. ‘Ik kan mijn geluk niet op dat we de website ook nog mogen lanceren met een primeur over de zorgsector’, aldus Van den Broek.

WIN!
Bij het inschrijven op de nieuwsbrief van AanbestedingsCafe.nl maak je ook nog eens kans op een mustread inkoopboek!

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Reacties:

  • Anoniem | 20-11-2014 om 16:53

    Wat is die primeur dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.