Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
11
03
11
Dennis Mensink
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Dennis Mensink
Dossier: Inkoop
Soort:

Overzichtskaart Best Value Procurement beschikbaar

Met een Quick Reference Card geeft NEVI vorm aan de inkoopbenadering Best Value Procurement. Het document is nu op Inkopers-Cafe beschikbaar als download.

De Quick Reference Card is na de NEVI CPD-bijeenkomst ‘Inkoopinnovatie: waardecreatie in de keten’ op 1 maart uitgewerkt en vormgegeven. De kaart is mogelijk gemaakt door Hogeschool Zuyd, ProTender bv en Best Value Consulting. Peter Stroo, bestuurslid van NEVI CPD, was tevens betrokken bij het ontstaan van het document.

Best Value Procurement (BVP) is een inkoopbenadering waarbij op basis van een vraagformulering gezocht wordt naar de beste oplossing die binnen de financiële mogelijkheden de meeste waarde biedt tegen zo klein mogelijke risico’s. NEVI CPD is het platform van NEVI voor persoonlijke groei, kennisontwikkelingen en inkoopinnovatie.

Dennis Mensink
Door Dennis Mensink
Dennis Mensink schreef in het verleden onder meer voor titels als NRC Handelsblad, AD en FEM en coördineerde verschillende corporate uitgaven. Momenteel combineert hij het mooie redactiewerk met het ondernemerschap bij Functioneel Wit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.