Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
20
11
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Inkoopboeken
Soort:

Peoplegroup gaat aankomende inkopers TTP trainen

Per 1 januari 2008 gaat TTP voor haar traineeconcept Tactisch Inkoper Overheid de coaching en training van haar medewerkers onderbrengen bij Peoplegroup uit Hilversum. Vandaag ondertekenen beide bedrijven het samenwerkingscontract.


Trainees gaan de opleidingen “Inkooppraktijk” en  “Europees Aanbesteden” volgen en zullen tevens via internet in hun werkomgeving gebruik kunnen maken van de bijbehorende actuele inkoopmethodologie van PeopleGroup. Tevens worden zij gedurende langere termijn on-the job gecoacht door ervaren PeopleGroup inkoopprofessionals.

TTP werkt momenteel al samen met NEVI maar ziet Peoplegroup als een waardevolle aanvulling. Mark van Bruxvoort. directeur TTP Groep: “Wat ons zo goed bevalt aan Peoplegroup is het feit dat deze organisatie bezig is met vernieuwingen binnen het vakgebied. iets wat TTP binnen haar verschillende disciplines ook altijd hoog in het vaandel heeft staan.”

Mike de Jongh. directeur van Peoplegroup. is eveneens enthousiast: “TTP biedt bedrijven met het traineeconcept een concrete oplossing in een markt waarin inkoopprofessionals bijna niet meer te vinden zijn. Door professionals te werven met de juiste competenties en door deze mensen in sneltreinvaart het inkoopvak bij te brengen ontstaat een waardevolle propositie. TTP heeft bewezen de daarvoor noodzakelijke werving zeer goed te kunnen vormgeven. Wij zijn dan ook erg verheugd over deze samenwerking. ”

TTP richt zich niet alleen op het werven en detacheren van professionals maar begeleidt met haar beproefde traineeformules talentvolle starters naar een veelbelovende carrière. Doelstelling van het traineeship Tactisch Inkoper Overheid is om ambitieuze aankomende inkopers zich verder te laten specialiseren en een uitdagende baan te bieden. Afgelopen vijf jaar zijn ruim 500 talenten door TTP begeleid naar een functie binnen de overheid of het bedrijfsleven.

PeopleGroup biedt een compleet scala aan diensten waarmee organisaties hun inkoopambities kunnen realiseren. PeopleGroup richt zich daarmee bij voorkeur op de toegevoegde waarde die de inkoopfunctie aan de waardeketen kan toevoegen. Vanuit deze unieke visie op ‘value chain management’ biedt zij een breed scala aan diensten. waaronder Interim management. Verandermanagement. Detachering. Werving & Selectie. Bedrijfsinterne opleidingen en open Trainingen en Workshops. De afgelopen 7 jaar is PeopleGroup uitgegroeid tot marktleider op het gebied van inkoop Interim- en Verandermanagement en complexe detachering. Met ruim 20 professionals ondersteunt zij dagelijks tientallen bedrijven en trainingsdeelnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.