Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
04
04
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Philips is belangrijke leverancier Apple

Philips is belangrijke leverancier Apple

Apple heeft Philips toegevoegd aan zijn top 200-lijst van belangrijkste leveranciers. De keuze voor Philips gaat ten koste van het Duitse bedrijf Osram. Het is nog onduidelijk welke onderdelen Philips gaat leveren. Het ligt volgens het FD echter voor de hand dat het gaat om led’s van de divisie Lumileds.

Dat het technologieconcern nu op de lijst van belangrijke leveranciers staat, is geen garantie dat het als enige deze onderdelen gaat leveren. Apple koopt doorgaans in bij meerdere leveranciers om op deze manier de prijzen laag te houden.

Mega-order voor familiebedrijf
Ook de Nederlandse design- en meubelfabrikant Arco heeft een grote order gekregen van Apple. Het familiebedrijf gaat 500 tafels maken voor het restaurant van het nieuwe hoofdkantoor van Apple. Arco gaat tevens nog 500 zogeheten Pod Islands leveren. Dit zijn tafels waar medewerkers staand aan kunnen werken. Ze komen te staan in gemeenschappelijke ruimtes in het hoofdkantoor.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.