Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
16
10
14
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koen Bugter
Dossier: Inkoop
Soort:

Philips sluit samenwerkingscontract met ziekenhuis

Philips heeft een samenwerkingscontract voor de komende vijftien jaar afgesloten met het ziekenhuis Reinier de Graaf in Delft. Het ziekenhuis koopt medische technologie en IT-diensten in van Philips. De overeenkomst bedraagt enkele tientallen miljoenen euro’s. De overeenkomst gaat onder meer over apparatuur voor diagnostiek en behandeling van aandoeningen. Daarnaast levert Philips IT-diensten aan het ziekenhuis.

De zorginstelling denkt door de samenwerking efficiënter en met lagere kosten te kunnen werken. Allemaal om goede zorg te kunnen bieden aan de patiënten, stelt het ziekenhuis. Philips-technici zullen te allen tijde in het ziekenhuis te vinden zijn om op die manier samen te werken met het ziekenhuispersoneel. De mensen van Philips gaan in het ziekenhuis werken om de beschikbaarheid van de apparatuur optimaal te laten verlopen en de operationele effectiviteit van het ziekenhuis te verbeteren.

Philips heeft inmiddels met 35 ziekenhuizen dergelijke afspraken gemaakt, waarvan er acht in Nederland staan. Het Delftse ziekenhuis telt ruim zeshonderd bedden verspreid over vier locaties.

Door Koen Bugter
Journalist Koen Bugter (1982) werkt nu zo'n achttien jaar in de journalistiek en werkte vooral als verslaggever voor verschillende omroepen in Hilversum waaronder BNN, AvroTros en KRO-NCRV. Voor inkopers-cafe.nl krijgt hij graag de onderste steen boven. Heeft u tips voor Bugter? U kunt hem mailen via: koen@inkopers-cafe.nl of via twitter volgen: @koenbugter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.