Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
27
10
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Post HBO Inkoop & Aanbesteden

Op 26 en 29 januari 2009 gaat de tweede jaargang van de Post HBO opleiding Inkoop & Aanbesteden van start. Overheidsfunctionarissen en inkoopadviseurs leren in vier maanden alle onderdelen van inkoop en aanbesteden toe te passen in hun eigen organisatie.


Post HBO Inkoop & Aanbesteden wordt door de Hogeschool Utrecht (HU). in samenwerking met inkoopadviesbureau Conducto. aangeboden in Utrecht en Rotterdam. De kracht van de opleiding is de directe aansluiting bij de dagelijkse praktijk. In de nieuwe reeks wordt de module ‘Aanbesteden van werken’ aan de bestaande twaalf toegevoegd. Ook is het aantal gastcolleges uitgebreid met het onderwerp ‘Inkoopsamenwerking’. Ditmar Waterman van PIANOo zal dit verzorgen.

Ramona da Silva. projectmanager bedrijfsopleidingen van de HU. kijkt tevreden terug op de eerste jaargang van de Post HBO opleiding: “Elke module heeft in de evaluatieformulieren gemiddeld een 8 gekregen. De opleiding sluit dus goed aan bij de behoefte van de 21 deelnemers. Met de twee extra bijeenkomsten verwachten we een nog hoger niveau te bereiken. De eerste aanmeldingen voor januari zijn al binnen.” Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.inkoopenaanbesteden.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.