Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
10
08
09
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Professioneel aanbesteden vanuit inkoopperspectief

Speciaal voor inkopers, werkzaam bij aanbestedende diensten, heeft de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) de post-hbo opleiding Aanbestedingsrecht en Inkopen ontwikkeld. De opleiding gaat in op aanbesteden vanuit een inkoopperspectief. Het vertrekpunt is de inkoopbehoefte die binnen de organisatie ontstaat. Binnen juridische kaders worden handvatten gegeven om producten of dienstverlening tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding in te kopen. 

Handvatten binnen juridische kaders
De opleiding bestaat uit 12 cursusavonden en wordt verzorgd door een jurist en een inkoopexpert. Daarnaast leveren ervaringsdeskundige en professionele gastdocenten een bijdrage, zodat verschillende invalshoeken worden belicht. Er wordt gewerkt met opdrachten om zoveel mogelijk de praktijk te benaderen. Het hele spectrum van inkopen en aanbesteden ten aanzien van leveringen en diensten in de context van aanbestedende diensten wordt behandeld

De cursus start op 9 november 2009 en duurt 5 maanden. Voorafgaand vindt een telefonische intake plaats, zodat de cursus optimaal wordt toegesneden op de praktijksituatie van de deelnemers.
Belangstellenden kunnen voor meer informatie terecht op www.han.nl/doorleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.