Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
07
09
09
Marc Brugman
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Marc Brugman
Dossier: Inkoop
Soort:

Professionele Inkopers op de golfbaan

“spirit geef je elkaar”

Golf, een sport die wereldwijd bekend staat om het hoge business gehalte waarbij het niet zozeer om het (golf)spel gaat maar waarbij vaak ook belangrijke informatie wordt uitgewisseld over de verdeling van inkoopbudgetten. Eigenlijk een plek waar de moderne professionele inkoper ook thuis hoort en die mogelijkheid word je nu geboden door InQuest. Vrijdag 25 september a.s. organiseert InQuest i.s.m. Free Golf Vlaardingen voor haar relaties een golfevent “Professionele inkopers op de Golfbaan 2009”. 

Aan Mark van Gaal, general manager van InQuest, de vraag waarom zij dit organiseren? Van Gaal:  “Belangrijkste voor ons is dat mensen vanuit het vakgebied elkaar ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en om de “inkoopspirit” te versterken. Die spirit is noodzakelijk om de veranderende positie van Inkoop binnen organisaties inhoud te blijven geven. Helemaal in de markt van vandaag waar de druk op inkoop toeneemt. Daarbij liggen juist nu ook kansen om door te pakken in de ontwikkeling van de positie van Inkoop. Kansen die afhankelijk van het niveau en de “spirit” van de inkoopprofessional meer of minder succesvol zullen worden gepakt.”

“Als InQuest komen wij jaarlijks bij tientallen private en publieke organisaties over de vloer en praten daarbij over de ontwikkeling van inkoop, de ambities, bottlenecks en de weg naar resultaat. Of wij nou in de vorm van het uitvoeren van projecten of het leveren van de juiste professional samenwerken met organisaties, duidelijk is dat naast alle modellen het niveau en de “spirit” van de inkoopprofessional bepalend zijn voor het resultaat; “procurementsolutions by people”  Aan de andere kant spreken wij honderden inkoopprofessionals per jaar individueel, waarbij wij genoemde succesfactoren zien toenemen, maar ook merken dat er nog altijd lekkage is door de positie van Inkoop binnen de hiërarchie van een organisatie, onbegrip en met name het gebrek aan steun en de mogelijkheid tot reflectie binnen de organisatie.”

Dit maakt het des te belangrijker voor inkoopprofessionals om ervaringen en ambities uit te wisselen met mensen uit het vakgebied om elkaar sterker te maken in het krachtenspel waarin inkoop zich binnen de eigen organisatie vaak bevindt. De groei van Inkoop wordt gemaakt door mensen en daar richten wij ons dan ook op. Het golfevent is een ideale mogelijkheid om in een ontspannen omgeving met vakbroeders van gedachte te wisselen en ervaringen te delen.”

InQuest nodigt iedereen met een relatie tot het inkoopvak en met de juiste “spirit” van harte uit om zich aan te melden voor “Professionele inkopers op de golfbaan, 2009” . Kun je nog niet golfen dan wordt een clinic, onder professionele leiding, aangeboden en kun je je kunsten vertonen op de oefenbanen (6 holes). Heb je inmiddels GVB dan gaan we na het afslaan meteen de baan op (18 holes)! Uiteraard wordt deze dag afgesloten met een drie gangen diner.  Lees op de site van InQuest hoe je je kan aanmelden voor dit inkopersevent. Dit mag je niet missen! 

Klik hier voor meer informatie of om je direct aan te melden.

Ingezonden Mededeling: Inquest

Marc Brugman
Door Marc Brugman
Commercieel Directeur van Actos Groep (InQuest, In2Talent, Doxa, Demt-flex) en geeft Aanbestedingsmakelaar.nl uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.