Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
05
03
04
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Overheidaanbesteding
Soort:

Promotie Ferrie van Echtelt aan TU Eindhoven

Het vermogen om de expertise van leveranciers in productontwikkeling effectief en tijdig aan te wenden vereist tenminste besturing op samenwerkings-. project- en strategisch niveau.? Dat is kort samengevat de conclusie die drs. F.E.A. (Ferrie) van Echtelt trekt in zijn proefschrift ?New product development: shifting suppliers into gear?.

Van Echtelt verdedigt zijn dissertatie op donderdag 4 maart aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Promotoren zijn prof.dr. Arjan van Weele en prof.dr. Geert Duijsters. beiden hoogleraar aan de faculteit Technologie Management van de TU/e`.

Het promotieonderzoek haakt in op de steeds groter wordende noodzaak voor bedrijven om hun innovatieve en concurrentiekracht te vergroten door kennis en kunde van toeleveranciers effectiever in te zetten bij productontwikkeling.? De toenemende snelheid waarmee bedrijven hun concurrerende producten op de markt dienen te brengen en de financi?le risico?s die dat met zich meebrengen. maken het noodzakelijk dat een organisatie slagvaardig moet worden in het vinden. opzetten en uitbouwen van samenwerking met leveranciers? aldus Van Echtelt.

Op de website van de NEVI is een volledig persbericht te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.