Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
02
07
18
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Ren jij mee met Inkopers tegen Kanker?

Ren jij mee met Inkopers tegen Kanker?

Doe jij mee met de Dam tot Damloop op 23 september? De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De afstand is 10 Engelse Mijl, waaraan ook elk jaar een aantal wereldtoppers meedoet. InkopersCafe.nl heeft samen met Aeves teams ingeschreven en heeft nog een aantal plekken over voor dit bijzondere evenement.

We stellen deze startbewijzen gratis beschikbaar voor inkopers die 250 euro aan sponsorgeld willen verzamelen voor ‘Inkopers tegen kanker’. Deze organisatie heeft het doel om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Ben jij een inkoopprofessional die mee wil rennen met de Dam tot Damloop? Meld je dan snel aan bij Sander van den Broek: Sander@inkopers-cafe.nl. Sander van den Broek (oprichter InkopersCafe.nl), Peter Streefkerk (oprichter inkopers tegen kanker) en Wim Nieland (directeur publiek bij Aeves) lopen zelf ook mee.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.