Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
06
04
12
Sander van den Broek
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Sander van den Broek
Dossier: Sourcing / Outsourcing
Soort:

Rijkswaterstaat wint DSA 2012

Het inkoopteam van Rijkswaterstaat heeft de Dutch Sourcing Award 2012 gewonnen. In het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin maakte scheidend juryvoorzitter Bart Vos de winnaar bekend. Vijf jaar na de eerste editie van de DSA, die door Deloitte georganiseerd wordt, ging Essent naar huis met de Jubileumaward. In categorie 'Step change' viel de keuze van de jury op Koninklijke Auping. Rijkswaterstaat won tevens de prijs in de categorie 'Operational excellence.

Vos over de uitverkiezing van Rijkswaterstaat:"Wat de prestatie van het Rijkswaterstaatteam extra bijzonder maakt, is de context waarbinnen ze hun prestatie moesten leveren. In overheidsfeer is het lastig om in korte tijd een dergelijke prestatie neer te zetten. Soms leeft er bij de overheid angst voor juridische implicaties en dien je de geijkte paden te bewandelen. Dit inkoopteam heeft bewezen dat het binnen die lastige context het toch voor mekaar kreeg. Daarnaast toonden ze aan, dat de prestatie zonder de gevreesde juridische gevolgen behaald kon worden."

Foto: het winnende team van Rijkswaterstaat met dagvoorzitter Hanne Goebel (rechts)

Sander van den Broek
Door Sander van den Broek
Sander van den Broek is oprichter en uitgever van onder meer Inkopers-cafe.nl. Daarnaast is hij directeur van Buildnet Webservices.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.