Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
26
09
12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koos Plegt
Dossier: NEVI
Soort:

Samenwerking hogeschool Windesheim en NEVI

Studenten die aan de hogeschool Windesheim een minor Strategisch Inkoopmanagement volgen, ontvangen bij het behalen van hun HBO-diploma vanaf nu ook de NEVI-1 en NEVI-2 vakdiploma’s. Dit is het gevolg van een overeenkomst tussen de hogeschool en NEVI.

Met de overeenkomst leggen beide partijen een “stevige basis voor de professionalisering van inkoopmanagement in het onderwijs”, zo laten Windesheim en NEVI weten in een gezamenlijk persbericht. De samenwerking werd bezegeld met de ondertekening van een convenant, dat afgelopen maandag op de campus van de Zwolse onderwijsinstelling plaatsvond.
 
Gewilde vakdiploma’s
NEVI pleit al langer voor een stevige verankering van het inkoopvak binnen het HBO- en WO-onderwijs. De opleiding Commerciële Economie en het lectoraat Supply Management van Windesheim hebben in dit kader het keuzevak Strategisch Inkoopmanagement ontwikkeld. De samenwerking met NEVI, vastgelegd in het convenant, levert studenten die deze minor met goed succes doorlopen een extra voordeel op: bij het behalen van hun HBO-diploma ontvangen ze eveneens de felbegeerde gevraagde NEVI-1 en NEVI-2 vakdiploma’s. Het bedrijfsleven staat volgens Windesheim en NEVI te springen om jonge professionals met het NEVI-diploma op zak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.