Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
14
11
13
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1
Door Koos Plegt
Dossier: Inkopers-Cafe.nl
Soort:

Langere samenwerking InkopersCafé en InkoopAcademie

De succesvolle samenwerking smaakt na twee jaar nog altijd naar meer; InkopersCafé en InkoopAcademie hebben bekendgemaakt hun partnership te verlengen.

Twee jaar geleden begonnen InkopersCafé en InkoopAcademie hun samenwerking. Daarbij werkten zij samen aan een inmiddels veel gebruikt InkoopWiki, aan columns, artikelen en mailings met relevante vakinformatie. Deze stap was een logisch gevolg van de wens meer kennis te delen en te werken aan een inhoudelijke versteviging van InkopersCafé. Dit is bijzonder succesvol gebleken, met een verlenging van de samenwerking als gevolg.

Leergangen inkoopmanagement
InkoopAcademie biedt volledige leergangen in inkoopmanagement aan en is daardoor een alternatief voor vakopleidingen als Nevi 1 en Nevi 2. Dat de opleidingen in de markt steeds meer erkenning vinden, blijkt wel uit het gegeven dat advies- en personeelsbemiddelingsbureau Inquest klanten gaat adviseren om in vacatures ook InkoopAcademie-diploma’s als mogelijke opleidingseis te vermelden. Ook deze partij maakte onlangs bekend na twee jaar samenwerking haar partnership met de opleider te verlengen, onder meer door het starten van leergangen, trainingen en workshops door InkoopAcademie in de vestiging van Inquest in Den Haag.

Reacties:

  • Bas van Harselaar | 22-11-2013 om 14:38

    Ik heb tijdens de leergangen contractmanagement en inkooppraktijk B erg veel geleerd, meer dan het jaar waarin ik Nevi 1 en 2 heb gedaan bij elkaar. Met de visie van InkoopAcademie ben ik beter in staat aansluiting te vinden bij de business! Een aanrader voor iedere inkoopprofessional.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.