Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
11
10
12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Lisa Lowijs
Dossier: Economie
Soort:

SAP rondt overname Ariba af

Softwarefabrikant SAP heeft de overname van Ariba, producent van procurement software, voltooid. Het bedrijf zette alle uitstaande aandelen om tot 45 dollar en heeft Nasdaq inmiddels geïnformeerd over de overdracht.

Door de overname zal SAP een toonaangevende leider worden in het snelst groeiende zakennetwerk ter wereld. SAP wil haar 195.000 klanten binden aan het Ariba netwerk door gebruik te maken van verschillende integratiepunten. De grootte, het soort industrie of de locatie zijn niet van belang, omdat het bedrijf voor elke onderneming toegang wil bieden tot het netwerk. Zo kan iedereen gebruik maken van de voordelen op het gebied van zakelijke samenwerking.

Sterke combinatie
“SAP en Ariba vormen een krachtige combinatie. Ze zijn perfect gepositioneerd zodat onze klanten efficiënter kunnen samenwerken met hun wereldwijde netwerk van klanten en partners,” zeggen SAP co-CEO's Bill McDermott en Jim Hagemann Snabe. “We delen een gemeenschappelijke passie voor klantgerichte innovatie en we nemen onze klanten overal in mee. Samen vormen we het eerste netwerk dat zakelijke ondernemingen en dat van hun handelspartners op elkaar aan laat sluiten. Deze nieuwe processen zijn alleen mogelijk in een digitale omgeving.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.