Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
19
03
09
Sander van den Broek
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Sander van den Broek
Dossier: Inkoop
Soort:

Schildersbranche steunt scherpere inkoop Akzo-Nobel

Schildersbranchevereniging FOSAG steunt Akzo-Nobel in zijn streven om goedkoper in te kopen. FOSAG gaat er van uit dat dit leidt tot prijsverlagingen over de gehele linie van de verfproducten van Akzo-Nobel. Verfproducten van Akzo-Nobel worden door Nederlandse schildersbedrijven breed toegepast.

FOSAG-voorzitter Van Walsem: "Akzo-Nobel kondigde gisteren in RTL Nieuws aan dat het bedrijf de pijn van de recessie wil delen. Ook de schildersbedrijven voelen de recessie, vooral onze nieuwbouwschilders hebben het momenteel zwaar. FOSAG juicht daarom de scherpere inkoop van Nederlands grootste verfproducent toe en bevestigt dat Akzo-Nobel met lagere verfprijzen een belangrijke steun in de rug zou geven aan de schildersbedrijven in ons land. FOSAG roept de gehele verfbranche op dit voorbeeld van Akzo-Nobel te volgen en de verfprijzen voor professioneel gebruik tot 10% te verlagen."

Sander van den Broek
Door Sander van den Broek
Sander van den Broek is oprichter en uitgever van onder meer Inkopers-cafe.nl. Daarnaast is hij directeur van Buildnet Webservices.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.