Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
14
04
10
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Overheidaanbesteding
Soort:

Scholen Leren van Scholen

Woensdag 7 april 2010 heeft het Voorlichtingsteam Europees Aanbesteden de eerste Scholen Leren van Scholen (SLS) workshop georganiseerd. Op het servicekantoor van de Dienst Uitvoering Onderwijs in Utrecht kwamen scholen uit verschillende sectoren bijeen om te praten over de professionalisering van hun inkoopfunctie.

De vragende school stond voor een aantal uitdagingen bij de opzet van de eigen inkoopfunctie en had het Voorlichtingsteam om advies gevraagd. Uit eerdere gesprekken met andere scholen in het netwerk kende het Voorlichtingsteam diverse onderwijsinstellingen die inmiddels méér ervaring hebben opgedaan met het opzetten van de eigen inkoopfunctie. Alle deelnemende scholen hebben hun ervaringen gedeeld en tips meegegeven om verder te komen. Naar aanleiding van de workshop hebben de scholen afgesproken documenten met elkaar te delen die kunnen helpen bij verdere ontwikkeling van het eigen inkoopbeleid en inkoopfunctie.

Het samenbrengen en doorgeven van praktische kennis binnen het scholenveld is één van de doelstellingen van het project Voorlichting Europees Aanbesteden. De workshop werd door de deelnemers als bijzonder positief en leerzaam ervaren en zeker voor herhaling vatbaar.

Heeft u vragen over de SLS-workshop of staat u ook voor uitdagingen op inkoopfgebied of wilt u graag deelnemen aan een sessie? Aarzel niet en neem contact op met het Voorlichtingsteam Europees Aanbesteden:
Sander Beek, senior accountmanager, 06-55380246 sander.beek@ocwduo.nl
Herman Bunt, adviseur inkoop, 06-46111042 herman.bunt@ocwduo.nl
Hanneke van Aken, projectondersteuner, 079-3233800 hanneke.vanaken@ocwduo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.