Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
22
03
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Shell verlengt contract met Centric

Oliemaatschappij Shell heeft het contract met Centric als leverancier voor het inhuren van ICT en non-ICT specialisten verlengd tot 31 december 2018. Centric is al achttien jaar actief binnen Shell op het gebied van accounting en financiën, Personeelszaken en projectmanagement. Sinds 2013 is Centric ook actief als leverancier van diensten op het gebied van IT, informatiemanagement, inkoop, klantenservice, communicatie en marketing.

Robert de Groot, Senior Account Manager bij Centric zegt in een persbericht blij te zijn dat Shell weer voor Centric kiest. “De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om ons businessmodel naar een hoger plan te tillen. Onze diensten sluiten hierdoor nog beter aan op de eisen en behoeften van Shell. Inzet van onze ervaren medewerkers heeft geleid tot aantoonbare kwaliteitsverbeteringen en kostenreducties binnen de Shell organisatie.”

Centric kwam onlangs nog negatief in het nieuws, omdat Nederlandse gemeenten aangaven ontevreden te zijn over de prijs en kwaliteit van onder andere Centric. Gemeenten gaven aan dat Centric en PinkRoccade hun marktmacht gebruiken om hoge prijzen te vragen en andere bedrijven uit te sluiten.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.