Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
02
01
18
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort: ,

Siep Eilander: “NEVI moet zich richten op belangenbehartiging”

“Ik wil dat de NEVI zich meer gaat richten op belangenbehartiging, zichzelf laat zien en ongevraagd advies gaat geven”, stelt Siep Eilander op het seminar van de 200ste NEVI PMI. Het seminar is zijn eerste publieke optreden als bestuursvoorzitter van de inkoopvereniging.

“NEVI is een vereniging, geen bedrijf. Je moet een vereniging met gezonde bedrijfseconomische motieven en activiteiten overeind houden, maar de vereniging is het belangrijkste.” Eilander ziet dat het niet goed gaat met veel verenigingen in Nederland en dat NEVI er nog bijzonder goed vanaf komt. “Toch ontkomt ook NEVI er niet aan om te veranderen.”

Waarom heeft de voormalig CPO van de Rijksoverheid ervoor gekozen om zich bij de NEVI aan te sluiten? “Dadendrang”, besluit hij resoluut. “Natuurlijk wil ik maatschappelijk relevante dingen doen, maar ga er ook maar vanuit dat ik dit uit egoïstische redenen doe. Ik vind het namelijk ook ontzettend leuk om bij de NEVI aan de slag te gaan.”

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.