Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
03
02
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Spoorgoederenvervoerders werken samen voor kostenbesparingen

Ondernemers in het railgoederentransport slaan de handen ineen. Rotterdam Rail Feeding, LOCON en LTE willen met de oprichting van RailGood de relatie met de infrabeheerder ProRail coördineren. Tevens wordt er met de ondernemersorganisatie beoogd de externe betrekkingen met de overheid, havenbedrijven en ketenpartners te verzorgen.

Door samen te werken en de krachten te bundelen, willen de ondernemers kostenbesparingen bij de inkoop van diensten bij ProRail realiseren. Dit betreft onder andere gebruiksvergoedingen, ICT en de service levels.

RailGood moet het ondernemersklimaat op het spoor én de concurrentiepositie van de Nederlandse rialgoederenketen versterken. De markbarrières, marktverstoringen en administratieve lasten, kunnen door de samenwerking tijdig en doeltreffend worden aangepakt. Dat schrijft Transport Online.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.