Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
16
01
14
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3
Door Redactie
Dossier: Inkopers-Cafe.nl
Soort:

Starten met inkoopsoftware? Dit zijn de stappen!

Nog steeds het gevoel dat uw inkoopafdeling niet in control is? Tijd voor een gezonde portie inkooptools om uw afdeling op orde te brengen! Starten met inkoopsoftware kan een ware zoektocht zijn. Inkoopsoftware is er immers te kust en te keur. Kleine of grote organisatie, grote of kleine portemonnee... Er is voor ieder wat wils. Maar waar begint de zoektocht in het keur van nationale en internationale aanbieders?

 

Starten met inkoopsoftware: dit is uw startpunt!

Met de Inkoopsoftwaretool op deze website is het een koud kunstje om een longlist samen te stellen waarmee u kunt starten. Selecteer de functionaliteiten die u zoekt, verfijn eventueel met aanvullende criteria en... you're good to go! Probeer het zelf op https://www.inkopers-cafe.nl/inkoopsoftware.

 

Meer hulp nodig?

Behoefte aan meer informatie om tot een goede keuze te komen? Bespaar tijd en geld met het onderzoeksrapport “E-procurement software in de Benelux 2013″. Het rapport bevat onder meer factsheets van meer dan 30 nationale en internationale leveranciers en een selectie- en implementatiewijzer. Het is direct te bestellen. Meer informatie over E-proqure vindt u hier.

Reacties:

  • Anoniem | 16-01-2014 om 12:01

    Less is more. Simpel en eenvoudig. Goed initiatief, zeker voor het doen van de eerste stap op weg naar de selectie van een geautomatiseerde inkoopoplossing.

  • Sander van den Broek | 16-01-2014 om 14:01

    Dank je! Aanvullende ideeën zijn altijd welkom!

  • Bas van Harselaar | 22-01-2014 om 11:21

    Zeer goed initiatief inderdaad. Binnen mijn opdracht op zoek naar een Site binnen sharepoint. Staan er in het rapport ook geschikte systemen die aan deze eis voldoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.