Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
17
12
18
Jon Jonoski
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jon Jonoski
Dossier: Inkoop
Soort:

Stichting MVO-Register neemt FIRA over

Stichting MVO-Register neemt FIRA over

Het FIRA Platform wordt per 1 februari 2019 overgenomen door de Stichting MVO-Register. Er zal sprake zijn van een 'softe' overgang; de dienstverlening blijft in eerste instantie hetzelfde, maar zal in de loop van 2019 en 2020 veranderen.

Stichting MVO-Register zal in eerste instantie vooral veranderingen doorvoeren in de web applicatie van het FIRA platform. Deze zal onder meer een modernere look en feel krijgen. Vanaf het moment van de overname kan iedereen in de applicatie inloggen via de website van de stichting.

Intake model
Stichting MVO-Register is nu bezig met de ontwikkeling van een nieuw intake model die zal bepalen welke informatie organisaties zouden moeten verstrekken om een volledig beeld van hun MVO-impact te geven. Ook wordt er gewerkt aan een nieuwe beoordelingsmethodiek en een nieuwe prestatie dashboard. Op termijn kunnen deze veranderingen mogelijk gevolgen hebben voor de toepassing van het platform in het inkoopproces.

MVO-beoordelingen
Stichting MVO-Register zet de standaard voor MVO-beoordelingen en streeft ernaar alle duurzaamheidsdoelen van organisaties uniform te verzamelen en te beoordelen. De stichting richt zich niet alleen op inkopers, maar ook op beleggers, overheden en andere betrokkenen.

Jon Jonoski
Door Jon Jonoski
Jon Jonoski is een enthousiaste journalist die zich graag verdiept in de wereld van inkoop en aanbestedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.