Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
16
11
12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Lisa Lowijs
Dossier: Supply Chain
Soort:

Supply chain-professionals bereiden zich voor op groei

Supply chain-professionals overal ter wereld houden rekening met een groeiscenario. Dat blijkt uit recent onderzoek van KPMG onder tachtig bedrijven.

De aandacht voor nieuwe groeistrategieën is positief nieuws, maar KPMG plaatst hier wel direct een kanttekening bij. Want behalve dat professionals zich voorbereiden op groei, geven ze aan zich nog steeds sterk bewust te zijn van volatiliteit en zijn ze daarom voorzichtig in hun uitgaven. Toch is het merendeel ervan overtuigd dat de crisis haar dieptepunt heeft bereikt en maken zij zich op voor groei.

Voorbereiding

Andrew Underwood, partner bij KPMG en auteur van het rapport zegt op de website van Supply Management: “Organisaties voelen dat het tijd is om na te denken over hoe zij moeten reageren op een toename van de vraag, maar hebben nog steeds te maken met veel volatiliteit. Een aantal organisaties is zich echt aan het voorbereiden op een opleving.” Toch zijn ondertussen ook nog veel bedrijven vooral druk bezig de efficiency in hun ketens te verhogen door het toepassen van lean-methodieken, zo geeft KPMG aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.