Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
05
03
13
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Kelly Hulshof
Dossier: Economie
Soort:

Tata Motors houdt leveranciers op de been

Tata Motors uit India heeft laten weten haar grootste leveranciers tegemoet te willen komen vanwege de moeilijke marktomstandigheden waarin zij zich bevinden.

Om financiele ondersteuning gaat het niet, maar Tata zal de belangrijkste leveranciers wel op andere vlakken ondersteunen. Volgens de The Hindu Business Line is het autobedrijf van plan de operationele kosten te verminderen door verschillende maatregelen.

In tijden van nood
Tata Motors geeft in een persconferentie aan dat ze leveranciers specifiek willen helpen door de activiteiten van het bedrijf uit te breiden, omdat de markt op dit moment op zijn gat ligt. Zo zegt het bedrijf te helpen met het reduceren van de kosten, de kwaliteit te verbeteren of de operationele efficiëntie te verbeteren van leveranciers. Naar eigen zeggen doet het er alles aan om de goede samenwerking met hun leveranciers te behouden.

Afhankelijk van de samenwerking
Concrete stappen die het bedrijf gaat ondernemen worden niet genoemd. Tata meldt dat alle gevallen individuele oplossingen nodig hebben. De supply chain in India heeft te maken met de economische malaise. De samenwerking met de leveranciers is dus erg belangrijk voor het bedrijf en vele leveranciers zijn afhankelijk van deze samenwerking.

Tata Motors kampt met een teruglopende vraag naar bedrijfsvoertuigen en de divisie voor personenvoertuigen heeft te maken met tegenvallende groei. Dit gaat tezamen met een relatief lage bezettingsgraad.

Door Kelly Hulshof
 Kelly Hulshof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.