Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
25
11
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Technologisch-industriële sector en RWE sluiten opnieuw contract

Energiebedrijf RWE en STENIM. het energie-inkoopcollectief van de vereniging FME-CWM. hebben hun tienjarig samenwerkingsjubileum gevierd met een nieuw omvangrijk contract voor de levering van aardgas. RWE zal de circa 300 STENIM-deelnemers van 2011 tot 2013 van aardgas voorzien. RWE levert al sinds 2002 gas aan de STENIM-deelnemers. die actief zijn in de technologisch-industriële industrie.

De nieuwe overeenkomst tussen STENIM en RWE is het resultaat van een tender. Het totale volume van het contract. dat ingaat op 1 januari 2011. bedraagt circa 160 miljoen m3 gas. Daarmee behoort het contract tot de grotere deals in de grootzakelijke markt voor energie. Door dit contract kunnen STENIM-deelnemers optimaal profiteren van de mogelijkheden op de gasmarkt die een zelfstandige leverancier als RWE kan faciliteren. Dit betekent onder andere dat STENIM-deelnemers binnen het contract maximaal kunnen profiteren van de sterk fluctuerende gasprijzen. RWE is trots op de langdurige samenwerking met STENIM.

"In de vrije markt zoals wij die kennen is een dergelijk lange relatie een bijzondere zaak. Wij werken dan ook constant aan kennisontwikkeling. flexibiliteit en een goede relatie met onze cliënten. en we zien gelukkig steeds vaker dat dit zijn vruchten afwerpt". aldus Gerard van der Sande. CCO van RWE Energy Nederland.Vera Ortmanns. directeur van STENIM: "De afgelopen periode hebben wij met diverse partij-en zwaar onderhandeld. Het is niet alleen een kwestie van een hoeveelheid gas inkopen. zeker zo belangrijk zijn de voorwaarden waaronder geleverd gaat worden. Nadat alle afwe-gingen waren gemaakt. bleek RWE ook nu weer de beste partner voor de komende jaren te zijn.".

(C) ANP 2008

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.