Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
10
04
12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koos Plegt
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

TenderNed genomineerd voor Gouden Mier

Het online marktplein voor overheidsaanbestedingen TenderNed is genomineerd voor de Gouden Mier 2012. De Gouden Mier is een jaarlijkse prijs voor het meest aansprekende initiatief binnen Het Rijk.

De organisatie van de Gouden Mier is in handen van het dictoraat-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering. Dit jaar rijkt het voor de tweede keer de prijs uit. Een vakjury heeft inmiddels tien initiatieven genomineerd. Hierbij is gekeken naar de impact van de projecten, die een belangrijke bijdrage moeten leveren aan het werk en tevens een positief maatschappelijk effect met zich meebrengen. Rijksambtenaren kunnen op het Rijksportaal stemmen op hun favorieten. Het project met de meeste stemmen krijgt op 19 mei tijdens de Dag van de Bedrijfsvoering de Gouden Mier uitgereikt.

Centrale plek voor alle opdrachten
Bijna 250 aanbestedende diensten publiceren hun opdrachten op TenderNed, waar vanaf deze zomer ondernemers zich kunnen inschrijven op overheidsopdrachten. Inmiddels hebben 12.500 mensen zich geregistreerd op de site. Doordat de Tweede Kamer op 14 het wetsvoorstel Aanbestedingswet heeft aangenomen, zijn alle aanbestedende diensten straks verplicht om gebruik te maken van de publicatiemodule van TenderNed. Ondernemers vinden hierdoor alle nationale en Europese overheidsopdrachten voortaan op één centrale plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.