Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
17
11
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Duurzaam inkopen
Soort:

Toon Liefkens benoemd tot lid Dagelijks Bestuur NEVI

Vrijdag 7 november heeft het Algemeen Bestuur van NEVI de heer Ir. A.A.A. (Toon) Liefkens (56) benoemd tot lid van het Algemeen en Dagelijks Bestuur van NEVI.


Hij zal binnen het Dagelijks Bestuur de portefeuille Kennismanagement voor zijn rekening nemen. De heer Liefkens is op dit moment als consultant en interim-manager werkzaam. Hij is bijna 30 jaar werkzaam geweest bij de Koninklijke Shell Groep in diverse functies. waaronder Head Contracting & Procurement van de NAM BV.

Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI)
De Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI) is h?t netwerk en kenniscentrum van en voor inkoopprofessionals. Het netwerk omvat diverse actieve kringen. platforms en secties. biedt (vak)opleidingen. trainingen en seminars. en organiseert uiteenlopende activiteiten waar professionals elkaar ontmoeten. Daarnaast investeert NEVI in de verdere ontwikkeling van het vakgebied door hoogleraren. promovendi en lectoraten te financieren en door grote projecten als Purchasing Excellence op te zetten. Onder Purchasing Excellence verstaat NEVI het streven om het inkoopmanagement in Nederland tot het beste ter wereld te laten zijn. Deze ambitie wil NEVI ook vertalen naar het inkooponderwijs en de dienstverlening naar haar leden. Kortom. NEVI biedt een hoogwaardig professioneel inkoopnetwerk waarvan ruim 6.200 leden inmiddels de vruchten plukken.

Meer informatie:  www.nevi.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.