Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
06
06
06
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Column
Soort:

TopBUYers introduceert nieuwe site [ingezonden]

Er ontstaat steeds meer vraag naar hoogwaardige Inkoop Specialisten. Bedrijven merken dat de markt voor personeel steeds krapper wordt en ondervinden de grootste moeite vacatures ingevuld te krijgen. Daardoor worden selectie opdrachten steeds vaker uitgegeven aan gespecialiseerde Werving & Selectie bureaus.

Om die sterk veranderende vraag naar inkoop specialisten beter te kunnen volgen heeft TopBUYers een nieuwe site ontworpen. Nieuw aan de site is dat inkopers en opdrachtgevers zelf hun gegevens kunnen bijwerken. Kandidaten die ingeschreven staan kunnen doormiddel van een login naam hun gegevens wijzigen en publiceren op de site. Via een zoekscherm is iedere opdrachtgever zo in staat selecties te maken uit de kandidaten die hun gegevens hebben gepubliceerd. Ook opdrachtgevers kunnen online hun gegevens invoeren en aanvragen indienen. Ook zij ontvangen een eigen login naam zodat ze de gegevens die ze hebben ingediend altijd kunnen aanpassen en inzien.

Hierdoor is een interactieve site ontstaan die vraag een aanbod van Inkoop Specialisten optimaal combineert.

Op lokaal niveau is TopBUYers gestart met het aannemen van Franchisenemers. De unieke werkwijze van TopBUYers is vastgelegd in een franchise formule. De Franchise nemers zijn actief in een bepaalde regio of hebben een specialisme zoals zorg. overheid of retail.

Als enige bureau actief in de Werving & Selectie. Detachering en Interim Management van Inkoop Professionals is TopBUYers gecertificeerd door het Keurmerkrecruitment. Dit staat garant voor een goede opvolging van sollicitatieprocedures.

Meer informatie op www.topbuyers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.