Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

Afstudeerstage: inkoopstrategie en product levenscyclus

Forum

Afstudeerstage: inkoopstrategie en product levenscyclus

geplaatst: 23-03-2016, 15:10
1 posts      Pagina 1 van 1

Afstudeerstage: inkoopstrategie en product levenscyclus

23-03-2016, 15:10
Beste allemaal, Sinds februari ben ik begonnen met een afstudeerstage bij een high tech bedrijf dat werkt als co-manufacturer. Mijn opdracht is om een inkoopstrategie te gaan formuleren voor de decline fase van de product levenscyclus. Het begin van de decline fase is gedefinieerd als: 75% van het maximum volume productie. Waar ik eigenlijk naar opzoek ben zijn bedrijven waarbij ook onderzoek is gedaan naar deze mogelijkheid of waarbij gedurende de verschillende fasen van de product levenscyclus verschillende strategieën worden gebruikt. Ik zou graag in contact komen met iemand binnen zo een bedrijf om te kijken hoe het daar werkt. Ik hoop dat iemand mij zou kunnen helpen, ik loop op dit moment een beetje vast.
BabetH
Posts: 1
#28913

BabetH
Bijdrager

Beste allemaal,

Sinds februari ben ik begonnen met een afstudeerstage bij een high tech bedrijf dat werkt als co-manufacturer.

Mijn opdracht is om een inkoopstrategie te gaan formuleren voor de decline fase van de product levenscyclus. Het begin van de decline fase is gedefinieerd als: 75% van het maximum volume productie.

Waar ik eigenlijk naar opzoek ben zijn bedrijven waarbij ook onderzoek is gedaan naar deze mogelijkheid of waarbij gedurende de verschillende fasen van de product levenscyclus verschillende strategieën worden gebruikt. Ik zou graag in contact komen met iemand binnen zo een bedrijf om te kijken hoe het daar werkt.

Ik hoop dat iemand mij zou kunnen helpen, ik loop op dit moment een beetje vast.

1 posts      Pagina 1 van 1
U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.