Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

Gezocht: De inkoper van de toekomst

Forum

Gezocht: De inkoper van de toekomst

geplaatst: 20-02-2017, 13:36
1 posts      Pagina 1 van 1

Gezocht: De inkoper van de toekomst

20-02-2017, 13:36
Gezocht: De inkoper van de toekomst Veel beroepen zijn aan het veranderen, ook uw baan als inkoopprofessional. De toekomst vraagt om een andere rol van inkoop. Via ons onderzoek willen we uw toekomstige functie van inkoper in kaart brengen. Ook willen we achterhalen hoe dit een rol speelt in het behalen van uw persoonlijke doelen en die van de organisatie. Deze inzichten kunnen ervoor zorgen dat u uw baan goed kunt (blijven) uitvoeren en geeft belangrijke input voor organisaties om hun doelen te behalen. Dit is een onderzoek dat de Open Universiteit en Tilburg University in samenwerking met de NEVI Research Stichting, de Green Deal Circulair Inkopen (GDCI) en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) uitvoeren. Via deze vragenlijst willen we onderzoeken welke kenmerken de ‘nieuwe’ inkoper heeft en hoe deze gerelateerd zijn aan het behalen van bepaalde doelen. Hierbij hebben we uw hulp nodig. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten en er zijn geen goede of foute antwoorden. Voor ons onderzoek is het van groot belang dat u alle vragen beantwoordt. De resultaten worden anoniem verwerkt en worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. U kunt de vragenlijst vinden door te klikken op de onderstaande link of deze te kopiëren in de uw internetbrowser: http://limesurvey-mst.ou.nl/index.php/953692/lang-nl Als blijk van waardering voor het invullen van deze vragenlijst, willen we u een vvv-bon ter waarde van 10 euro aanbieden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Petra Neessen (petra.neessen@ou.nl).   Alvast bedankt voor uw medewerking. Open Universiteit – Petra Neessen MSc Open Universiteit – Prof. Dr. Marjolein Caniels Open Universiteit – Dr. Jeroen de Jong Tilburg University – Prof. Dr. Ir. Bart Vos NEVI – Erik van Assen  
Petra Neessen
Posts: 1
#41827

Petra Neessen
Bijdrager

Gezocht: De inkoper van de toekomst

Veel beroepen zijn aan het veranderen, ook uw baan als inkoopprofessional. De toekomst vraagt om een andere rol van inkoop. Via ons onderzoek willen we uw toekomstige functie van inkoper in kaart brengen. Ook willen we achterhalen hoe dit een rol speelt in het behalen van uw persoonlijke doelen en die van de organisatie. Deze inzichten kunnen ervoor zorgen dat u uw baan goed kunt (blijven) uitvoeren en geeft belangrijke input voor organisaties om hun doelen te behalen.

Dit is een onderzoek dat de Open Universiteit en Tilburg University in samenwerking met de NEVI Research Stichting, de Green Deal Circulair Inkopen (GDCI) en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) uitvoeren. Via deze vragenlijst willen we onderzoeken welke kenmerken de ‘nieuwe’ inkoper heeft en hoe deze gerelateerd zijn aan het behalen van bepaalde doelen. Hierbij hebben we uw hulp nodig.

Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten en er zijn geen goede of foute antwoorden. Voor ons onderzoek is het van groot belang dat u alle vragen beantwoordt. De resultaten worden anoniem verwerkt en worden alleen gebruikt voor dit onderzoek.

U kunt de vragenlijst vinden door te klikken op de onderstaande link of deze te kopiëren in de uw internetbrowser:

http://limesurvey-mst.ou.nl/index.php/953692/lang-nl

Als blijk van waardering voor het invullen van deze vragenlijst, willen we u een vvv-bon ter waarde van 10 euro aanbieden.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Petra Neessen (petra.neessen@ou.nl).

 

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Open Universiteit – Petra Neessen MSc

Open Universiteit – Prof. Dr. Marjolein Caniels

Open Universiteit – Dr. Jeroen de Jong

Tilburg University – Prof. Dr. Ir. Bart Vos

NEVI – Erik van Assen

 

1 posts      Pagina 1 van 1
U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.