Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

NEVI opleidingen

Forum

NEVI opleidingen

geplaatst: 20-12-2017, 14:00
1 posts      Pagina 1 van 1

NEVI opleidingen

20-12-2017, 14:00
Goedemiddag, Op dit moment heb ik een opleiding (AD) commerciele economie achter de rug. Ik ga verder met de opleiding logistiek en economie. Tijdens mijn opleiding heb ik het vak inkoop  gehad en daarin sprak de docent de wijze woorden : ''Een inkoper kan in 1 klap €10,- besparen daar waar een verkoper 10 x een product moet verkopen met €1,- winstmarge.'' Toen is mijn interesse in inkoop (en in het verlengde daarvan de supply chain) begonnen. Nu ik zo een beetje op de site rondneus en tussen vacatures kijk, zie ik dat bij veel vacatures ook een NEVI opleiding/cursus gevraagd wordt. Nu is mijn vraag, is het gebruikelijk dat een (beginnend) inkoper een dergelijk programma volgt? En hebben jullie verder nog tips zodat ik zo goed mogelijk beslagen ten ijs kom als ik uiteindelijk de arbeidsmarkt op ga? Met vriendelijke groet, Broekhoest
broekhoest
Posts: 1
#162814

broekhoest
Bijdrager

Goedemiddag,

Op dit moment heb ik een opleiding (AD) commerciele economie achter de rug. Ik ga verder met de opleiding logistiek en economie. Tijdens mijn opleiding heb ik het vak inkoop  gehad en daarin sprak de docent de wijze woorden : ”Een inkoper kan in 1 klap €10,- besparen daar waar een verkoper 10 x een product moet verkopen met €1,- winstmarge.” Toen is mijn interesse in inkoop (en in het verlengde daarvan de supply chain) begonnen.

Nu ik zo een beetje op de site rondneus en tussen vacatures kijk, zie ik dat bij veel vacatures ook een NEVI opleiding/cursus gevraagd wordt. Nu is mijn vraag, is het gebruikelijk dat een (beginnend) inkoper een dergelijk programma volgt? En hebben jullie verder nog tips zodat ik zo goed mogelijk beslagen ten ijs kom als ik uiteindelijk de arbeidsmarkt op ga?

Met vriendelijke groet,

Broekhoest

1 posts      Pagina 1 van 1
U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.