Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

Op zoek naar nieuwe uitdaging

Forum

Op zoek naar nieuwe uitdaging

geplaatst: 05-03-2014, 12:05
1 posts      Pagina 1 van 1

Op zoek naar nieuwe uitdaging

05-03-2014, 12:05
<p class="MsoNormal">Op dit moment ben ik per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging als assistent inkoper.  

<p class="MsoNormal">Enkele persoonlijke kenmerken die op mij van toepassing zijn, zijn dat ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb, ordelijk ben en zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren. Verder ben ik onder andere enthousiast, flexibel, stressbestendig, gedreven en sociaal.
Met deze kenmerken in acht genomen weet ik zeker dat ik mij optimaal kan inzetten voor het behalen van het beste resultaat en dat ik mij verder kan ontplooien.

<p class="MsoNormal"> Ik hoop dat het bovenstaande de interesse heeft gewekt om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek om mijn cv nader toe te lichten. Uw uitnodiging daartoe zie ik gaarne tegemoet.

<p class="MsoNormal"> Met vriendelijke groet, 

<p class="MsoNormal"> D. Groothuis 

Danielle2912
Posts: 1
#20612

Danielle2912
Bijdrager

<p class=”MsoNormal”>Op dit moment ben ik per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging als assistent inkoper.  <p class=”MsoNormal”>Enkele persoonlijke kenmerken die op mij van toepassing zijn, zijn dat ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb, ordelijk ben en zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren. Verder ben ik onder andere enthousiast, flexibel, stressbestendig, gedreven en sociaal. <br /> Met deze kenmerken in acht genomen weet ik zeker dat ik mij optimaal kan inzetten voor het behalen van het beste resultaat en dat ik mij verder kan ontplooien.<p class=”MsoNormal”> Ik hoop dat het bovenstaande de interesse heeft gewekt om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek om mijn cv nader toe te lichten. Uw uitnodiging daartoe zie ik gaarne tegemoet.<p class=”MsoNormal”> Met vriendelijke groet, <p class=”MsoNormal”> D. Groothuis 

1 posts      Pagina 1 van 1
U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.