Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

Open sollicitatie uitdagende inkoopfunctie

Forum

Open sollicitatie uitdagende inkoopfunctie

geplaatst: 05-11-2013, 16:26
1 posts      Pagina 1 van 1

Open sollicitatie uitdagende inkoopfunctie

05-11-2013, 16:26
Als enthousiaste afgestudeerde commercieel econoom die gespecialiseerd is op het gebied van inkoop en tevens in het bezit is van NEVI-2 tactisch, ben ik op zoek naar een uitdagende inkoopfunctie waarbij ik mijn kwaliteiten kan benutten. Naast mijn kennis en ervaring die ik middels specialisaties en een afstudeeropdracht heb opgedaan op het inkoopvlak, heb ik ook de nodige ervaring op het verkoopvlak. Persoonlijk ben ik namelijk van mening dat een goede inkoper ook de denkwijze van een verkoper moet kennen. Mijn passie voor het inkoopvak komt voort uit mijn overtuiging, waarin ik denk dat een goed werkende inkoopketen cruciaal is voor bedrijven. Zeker nu de globalisering in de wereld steeds groter wordt. Ik ben ervan overtuigd dat het de markt en de klanten zijn die het bedrijf sturen. Mijn streven is dan ook om samen te werken naar een continue verbetering, waarbij een early procurement involvement centraal staat. Ik ben dan ook op zoek naar een organisatie waarin ik mijn overtuiging en denkwijze in de praktijk kan overbrengen. Graag licht ik dan ook mijn C.V. in een persoonlijk gesprek aan u toe. Met vriendelijke groet, Bart Scholten BartScholten86@hotmail.com 0651339591

Posts: 1
#18496

Bart1986
Bijdrager

Als enthousiaste afgestudeerde commercieel econoom die gespecialiseerd is op het gebied van inkoop en tevens in het bezit is van NEVI-2 tactisch, ben ik op zoek naar een uitdagende inkoopfunctie waarbij ik mijn kwaliteiten kan benutten.
Naast mijn kennis en ervaring die ik middels specialisaties en een afstudeeropdracht heb opgedaan op het inkoopvlak, heb ik ook de nodige ervaring op het verkoopvlak.
Persoonlijk ben ik namelijk van mening dat een goede inkoper ook de denkwijze van een verkoper moet kennen.

Mijn passie voor het inkoopvak komt voort uit mijn overtuiging, waarin ik denk dat een goed werkende inkoopketen cruciaal is voor bedrijven. Zeker nu de globalisering in de wereld steeds groter wordt. Ik ben ervan overtuigd dat het de markt en de klanten zijn die het bedrijf sturen.

Mijn streven is dan ook om samen te werken naar een continue verbetering, waarbij een early procurement involvement centraal staat. Ik ben dan ook op zoek naar een organisatie waarin ik mijn overtuiging en denkwijze in de praktijk kan overbrengen.
Graag licht ik dan ook mijn C.V. in een persoonlijk gesprek aan u toe.

Met vriendelijke groet,

Bart Scholten
BartScholten86@hotmail.com
0651339591

1 posts      Pagina 1 van 1
U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.