Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
17
12
14
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koen Bugter
Dossier: Inkoop
Soort:

Total brengt inkoop retail onder bij Victoria Trading

Total treedt toe tot inkoopcoöperatie Victoria Trading. Total doet dit met het volledige retailassortiment.

Total heeft in Nederland een retailnetwerk van zo’n 350 tankstations, waarvan een deel in eigen beheer. Total focust de laatste tijd meer en meer op de verkoop van eten in 'Café Bonjour'. “De aansluiting bij Victoria Trading, met zes andere toonaangevende foodservicebedrijven is een prachtige aanvulling op onze activiteiten”, aldus Benoit Ortegat, algemeen bestuurder Total Nederland. De samenwerking resulteert volgens de betrokken partijen in schaalvoordelen, evenals een betere prijs-kwaliteitverhouding, een vergroting van de efficiency in de keten en innovatie.

Victoria Trading
Victoria Trading is een inkooporganisatie van zeven foodservicebedrijven in Nederland.  Albron/Center Parcs, de Efteling, FFC, HMSHost, La Place, Vermaat Groep en nu ook Total behoren tot de inkoopcoöperatie. Victoria Trading koopt daar waar mogelijk in bij de bron. De groep heeft bekend gemaakt verder te willen groeien en richt zich op partijen met minimaal 10 miljoen euro inkoopvolume.

Kennis delen
Naast de inkoop van foodproducten, delen de leden van Victoria Trading ook de kennis op het gebied van inkoop van logistiek, non-food en diensten en wordt er samengewerkt op het gebied van ontwikkeling van meer duurzame ingrediënten.

Door Koen Bugter
Journalist Koen Bugter (1982) werkt nu zo'n achttien jaar in de journalistiek en werkte vooral als verslaggever voor verschillende omroepen in Hilversum waaronder BNN, AvroTros en KRO-NCRV. Voor inkopers-cafe.nl krijgt hij graag de onderste steen boven. Heeft u tips voor Bugter? U kunt hem mailen via: koen@inkopers-cafe.nl of via twitter volgen: @koenbugter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.