Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
30
01
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Global
Soort:

Tweede ANDEZ-project van start in tien gemeenten

Het aanbestedingstraject ANDEZ-1 is een succes gebleken en krijgt daarom een vervolg. Het afgelopen jaar besteedden vijf gemeenten gezamenlijk een Midoffice Suite aan. onder leiding van EGEM in samenwerking met M&I Argitek. Tien gemeenten participeren in een nieuw project onder de naam ANDEZ-2. waarvan inmiddels de startbijeenkomst heeft plaatsgevonden.


Alphen aan den Rijn. Nieuwegein. Delft. Ede en Zoetermeer maakten deel uit van het eerste succesvolle en innovatieve Midoffice aanbestedingstraject. Samen met EGEM en M&I brengen ze nu de ervaringen over aan een nieuwe groep. In ANDEZ-2 nemen de gemeenten Achtkarspelen. Barendrecht. Barneveld. Dantumadeel. Dongeradeel. Maastricht. Mollumerland. Utrecht. Veghel en Venlo deel. In totaal gaat het om 700.000 inwoners. waar dat er in het eerste project maar 450.000 waren.

De aanbestedingen moeten ervoor zorgen dat de gemeenten op een zelfstandige manier een Midoffice Suite aan kunnen schaffen. Dit zal in het ANDEZ-project in eerste instantie resulteren in een modelbestek. in combinatie met aanvullende opleidingen. De vraag aan de markt wordt gestandaardiseerd. De gemeenten werken samen. maar hebben uiteindelijk een volledig eigen keuze. Zo kunnen ze ervoor kiezen om slechts een deel van het traject af te leggen en maken zelf de keuze voor een passende Midoffice oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.