Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
29
10
12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1
Door Genna Bostelaar
Dossier: Onderzoek
Soort:

Uitgaven gegevensopslag stijgen ondanks crisis Eurozone

De zakelijke uitgaven voor externe computeropslag in Centraal- en Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika (CEMA) blijven groeien met dubbele cijfers in het tweede kwartaal van 2012. De groei bedraagt 13,5 procent in en vertegenwoordigt een toegenomen waarde 358 miljard euro, blijkt uit een nieuw marktrapport.
De meest recente gegevens van marktonderzoek- en adviesbureau IDC tonen aan dat ondanks de ongunstige wereldwijde situatie de opslag van gegevens niet door bezuinigingen beïnvloed worden. 
Aandeel mkb stijgt
Investeringen in gegevensopslag op instapniveau en mid-range systemen vertegenwoordigen het grootste aandeel in de forse uitgavengroei. “Deze oplossingen maken een steeds groter deel uit van de totale investeringen. Dit deel is nu al gegroeid naar 54 procent van het totaal”, aldus Marina Kostova, research analist in opslagsystemen van ICD CEMA.  
Gepolariseerde uitgaven
De economische druk heeft geleid tot gepolariseerde uitgaven van opslag, volgens Pavel Roland, research manager in opslagsystemen voor IDC CEMA. “De minst dure producten waren daarbij het meest in trek.” De groei van de uitgaven in gegevensopslag komt zowel bij grote als kleine bedrijven voor. Roland: “De opslag blijft een van de belangrijkste IT-hardwarecomponenten voor bedrijven om te werken en te overleven.”

Reacties:

  • Anoniem | 24-05-2014 om 18:05

    Bezuiniging tips zijn leuk om uit te voeren en goed voor je poeoemtnre.Zoals zelf-scan die tegenwoordig in steeds meer winkels komen, zo hou jij je uitgaven van je boodschappen bij.Maar goed kijken en vergelijken van de prijzen want soms gebeurt het weleens dat een A-merk goedkoper is dan het winkelmerk. En doe je vasten levensmiddelen die je wekelijks of maandelijks nodig hebt in 1 keer.De grote boodschappen pinnen, de kleine boodschappen contant betalen zodat je weet wat je uitgeef bij het boodschappen doen.Heel veel succes met jullie blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.