Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
01
05
09
Max Boodie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Max Boodie
Dossier: Inkoopboeken
Soort:

Uw organisatie 'Best of Public Procurement'?

Die vraag is alleen te beantwoorden indien u meedoet aan het onderzoek "Best of Public Procurement" en uw organisatie zo langs de meetlat legt. Meten is weten, nietwaar?

Europees aanbesteden. De één gruwt ervan, omdat het de inkoop afhoudt van het èchte inkopen; de ander vindt het een zegen voor het inkoopvak, omdat men niet meer om inkoop heen kan. Maar of de publieke organisaties maximaal gebruik maken van de voordelen ervan, en of het toch niet nog ergens beter kan, is nog nooit objectief onderzocht.

DPA Supply Chain heeft een speciale meetlat ontwikkeld: “Best of Public Procurement”. Organisaties die hier hoog op scoren, zouden drie fasen moeten (h)erkennen:

  1. de fase voorafgaand aan de feitelijke aanbesteding;
  2. de Europese aanbesteding zelf en
  3. de implementatie van de uitkomsten.

Door deel te nemen aan het onderzoek, wordt u in staat gesteld uw eigen relatieve positie ten opzichte van andere vergelijkbare organisaties uit het publieke domein te bepalen. Een echte volwaardige publieke inkoopbenchmark of inkoopgezondheidscheck. Want net zoals u zelf zo nu en dan door de dokter gecontroleerd wordt, zo moeten, wat DPA betreft, ook uw inkoop- en aanbestedingsprestatie zo nu en dan gecontroleerd worden.

DPA nodigt u dan ook uit om deel te nemen aan dit onderzoek. Deelname wordt beloond op verschillende, manieren, te weten:

  • Alle deelnemers zullen de resultaten, die in 2009 in boekvorm zullen verschijnen, gratis ontvangen;
  • Alle deelnemers zullen exclusief worden uitgenodigd voor speciale interactieve ronde tafelbijeenkomsten om de resultaten te bespreken en verklaren;
  • Alle deelnemers hebben gratis toegang tot het Best of Public Procurement-congres dat medio 2009 zal worden georganiseerd.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van uw deelname zal niet plaatsvinden.

Max Boodie
Door Max Boodie
Max Boodie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.