Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
17
10
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Van Dulmen nieuwe inkoopdirecteur Superunie

Gerard van Dulmen wordt de nieuwe inkoopdirecteur. Daarmee heeft Superunie na Dick Roozen van Ahold wederom een voormalige topman van een concurrent aan zich weten te binden. Van Dulmen leidde jarenlang de inkoop bij Laurus en Edah. Vanaf begin 2006 was hij algemeen directeur van Maxxam.


Samen met Dick Roozen en Guus Slik zal Van Dulmen de directie van het inkoopverbond vormen. Superunie krijgt door het vertrek van Frans Fredrix een nieuwe structuur van de directie. Fredrix fungeert bij het inkoopverbond van vijftien supermarktketens zowel als algemeen directeur als directeur inkoop. Frederix gaat na zijn afscheid beginnen als zelfstandig adviseur in de levensmiddelenmarkt.

Superunie-voorzitter Ward Vansenne zegt in Distrifood blij te zijn met Van Dulmen: "Wij zijn verheugd dat met de komst van Gerard van Dulmen de directie van Superunie compleet is. Met zijn staat van dienst en ambitie verwachten wij dat Gerard van Dulmen een belangrijke bijdrage zal leveren aan de toekomstige resultaten van Superunie".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.