Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
25
06
09
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Inkoop
Soort:

Vereniging Samenwerkende Ziekenhuizen sluit contract met Atos Medical

De Vereniging Samenwerkende Ziekenhuizen heeft een contract afgesloten met Atos Medical op gebied van KNO materialen. Met het afsluiten van dit contract spreken de deelnemende partijen naar elkaar uit voor de periode van 2009-2010 gebruik te zullen maken van de diensten en producten die Atos Medical levert.  Binnen de scope van het contract zal Atos Medical producten aan de deelnemende ziekenhuizen leveren variërend van ventilatiebuisjes en neustampons tot middenoorprotheses en tracheostomieproducten

De VSZ is zeer tevreden Atos Medical als voorkeursleverancier op te nemen omdat zij heeft aangetoond flexibel in te kunnen spelen op de wensen van de VSZ, om tot een gezamenlijk contract te komen. Dit contract biedt alle leden van de VSZ eenduidige commerciële condities voor de komende 2 jaar. De commerciële contacten verlopen tussen de eindverantwoordelijke inkoper van de VSZ en de accountmanager van Atos Medical, wat efficiency voordelen biedt voor beide partijen.

Vereniging Samenwerkende Ziekenhuizen
De Vereniging Samenwerkende Ziekenhuizen is een vereniging die zich richt op gezamenlijke inkoop en logistiek in de gezondheidszorg. De vereniging is ontstaan uit een samenwerking van negen ziekenhuizen in Nederland. Door volumebundeling, professionalisering en kennisuitwisseling behalen de deelnemende ziekenhuizen zowel financiële als kwalitatieve voordelen. Behalve in Nederland wordt ook in het buitenland ingekocht. De inzet van eigen gespecialiseerde inkopers, een goede samenwerking met de professionals in de ziekenhuizen en gerichte inkoopstrategieën staan garant voor een optimaal resultaat.

Inkoopkracht

De leden van de VSZ vertegenwoordigen stuk voor stuk ambitieuze Nederlandse ziekenhuizen, welke gericht zijn op vernieuwing en verbetering van het zorgaanbod. Onder de leden bevinden zich een aantal topklinische opleidingsziekenhuizen.  Samen vertegenwoordigt de vereniging een marktaandeel van ca. 10%. De volgende ziekenhuizen werken samen in de VSZ:

-    Alysis Zorggroep, regio Arnhem
-    Deventer Ziekenhuis, Deventer
-    Gelre Ziekenhuizen, regio Apeldoorn-Zutphen
-    Groene Hart Ziekenhuis, Gouda
-    Jeroen Bosch Ziekenhuis, ‘s-Hertogenbosch
-    Leveste, Emmen
-    SZ Koningin Beatrix Ziekenhuis, Winterswijk
-    Ziekenhuisgroep Twente, regio Hengelo
-    ZorgSaam, Zeeuws-Vlaanderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.