Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
06
02
12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Rosa de Buisonjé
Dossier: Inkoop
Soort:

Verwelkom nieuwe generatie CPO's

Ondanks het steeds moderner wordende karakter van inkoop blijkt het lastig voor inkooporganisaties om nieuw talent binnen te halen. Algemeen directeur van de Britse afdeling van BravoSolutions Richard Hogg, introduceert manieren om de nieuwe generatie inkopers te bereiken. 

Het werven van talent dat géén ervaring heeft in inkoop, heeft volgens Hogg belangrijke voordelen. Het zorgt bijvoorbeeld voor nieuwe perspectieven binnen de inkoopafdeling. Bovendien past de nieuwe generatie zich snel aan, ook aan inkoopprincipes. Combineer deze leergierigheid met een intensieve training en ze veranderen in inkoopprofessionals, zo stelt Hogg op de website van CPO Agenda.

Praktische voorbereiding
Om inkoop- en carrièresuccessen te garanderen, vindt Hogg het belangrijk dat deze talentengroep uitgebreide trainingen in de juiste inkoop-vaardigheden ontvangt. Volgens Hogg staan deze trainingen bij bijna elke CPO wel op het lijstje, maar zijn de standaard trainingen bijna nooit praktisch toepasbaar. “Huidige CPO’s moeten investeren in praktisch toepasbare trainingen, willen de nieuwe CPO’s een succesvolle carrière tegemoet gaan”, aldus Hogg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.