Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
16
03
06
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Vind je nieuwe baan in de inkoopwereld bij of via Alfa Delta Compendium (adv.)

Alfa Delta Compendium is een vindingrijke organisatie. actief op het gebied van advies. werving en selectie en detachering van Finance. Legal en Procurement Professionals. Op een open. nuchtere en doelgerichte manier. helpen wij onze opdrachtgevers bij het oplossen van vraagstukken. Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van vaardigheden van onze medewerkers.
Wij kunnen je een leerzame en afwisselende carrière bieden. Als je deel wil uitmaken van een jonge en dynamische ploeg mensen met een uitzonderlijke teamspirit. dan ben je voor een nieuwe stap in je loopbaan bij ons aan het juiste adres.

Werken bij Alfa Delta Compendium
Om het groeiende aantal adviesopdrachten in de businessunit Procurement in te kunnen vullen. zijn wij voortdurend op zoek naar goede Procurement Professionals.
Als interim specialist werk je voor korte of langere tijd voor een opdrachtgever. Naast advies over vaste inkoopprocedures. gedegen contracten. en tactische besparingen. en de implementatie daarvan. richten we ons op het strategisch implementeren van nieuwe infrastructuren voor alle inkoop binnen de organisatie van onze opdrachtgevers.

Naast specifieke kennis en ervaring is jouw ontwikkeling als professional van belang voor de inzet op een opdracht. Wij gaan ervan uit dat je het beste presteert in de rol die bij je past. Wij hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling en investeren dan ook veel in opleidingen en trainingen. 
In geval van complexe opdrachten werken wij met multidisciplinaire teams en worden kennis. expertise en bronnen door alle professionals gedeeld.
Je kunt je bij Alfa Delta Compendium ontwikkelen als allround inkoper of juist specialiseren in een van expertisegebieden (Facilities. Marketing. IT & Telecom. Productie en Logistiek HRM of Professional Services).  
Wij zoeken inkopers met relevante werkervaring met een HBO of Academisch werk- en denkniveau. Ben je communicatief vaardig. zelfstandig en initiatiefrijk en beschik je over persoonlijke skills als ondernemerschap. resultaat- en kwaliteitsgerichtheid. dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.  
 
Werving & selectie
Alfa Delta Compendium bemiddelt tevens inkopers bij het vinden van een vaste baan bij opdrachtgevers. Wij komen dagelijks in contact met werkgevers die nieuwe medewerkers zoeken voor verschillende posities binnen inkoop. In een persoonlijk gesprek zullen we samen bekijken waar jouw kracht en toegevoegde waarde voor een specifieke opdrachtgever kunnen liggen. Wij stellen je voor aan interessante opdrachtgevers en begeleiden je in de procedure tot afronding.

Reageren op vacatures en open sollicitaties
Je kunt je op twee manieren aanmelden. Je kunt reageren op onze vacatures of vul het open sollicitatieformulier in via http://www.alfadelta.nl/.
Voor meer informatie kun je tevens contact opnemen met Judith Lasonder. tel. 020-5709100.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.